Samstorps gård

Samstorps gård

Vad som efterfrågades

Samstorp var i behov av en hemsida för att göra sin verksamhet mer synlig. DA:WEBB har efter samtal med Tommy och Helena definierat vad hemsidan bör innehålla i ett första skede.

Vår lösning

Den lösning vi på DA:WEBB levererade bygger på WordPress. Anledning till att valet föll på WordPress var att det är ett bra system som är enkelt att jobba i, både för oss utvecklarna men framförallt för kunden.

Vi har även valt ett bra webbhotell, Beebyte, och ett gäng bra plugins. DA:WEBB erbjöd sig även att regelbundet sköta om hemsidan och bland annat ansvara för säkerhet.

Det var naturligtvis en självklart att hemsidan skulle vara responsiv eftersom en av mållsättningarna är att turister i området ska få upp ögonen på Samstorp. Roslagen har det största antal ökningar i boende i kommunen under sommaren, så potentialen är enorm.

En till rolig sak som vi fick igenom var att producera en videofilm till startsidan som visar upp Samstorps olika aktiviteter. Vi har för avsikt att producera fler filmer framöver.

Slutresultat

I våra användartester har testpersonerna tyckt att hemsidan varit tydlig och lättnavigerad. Det är något vi är väldigt glada över eftersom vi ville att det skulle vara en lättanvänd hemsida som ändå väcker nyfikenhet..

Vi tycker att vi har lyckats bra med att tillmötesgå kundens önskemål. Och det kommer bli roligt att vidareutveckla hemsidan löpande.

Daniel Nordmark
Grundare av DA:WEBB

Jag har över 15-års erfarenhet av att jobba med systemutveckling med fokus på internet.

Daniel Nordmark
Grundare av DA:WEBB